احتمال بارداری بدون دخول؛ آیا دختر باکرده باردار می شود؟

منبع: ستاره

91

1398/11/23

14:06


احتمال بارداری بدون دخول و باردار شدن دختر باکره و حاملگی با پیشاب بدون پاره شدن بکارت و احتمال حامله شدن در صورت وجود پرده بکارت وجود دارد.

احتمال بارداری بدون دخول چقدر است؟



ستاره | سرویس زناشویی - داشتن این نگرانی و این سوال که آیا من حامله هستم یک سوال قدیمی است و قدمت آن به قدمت روابط جنسی بشر می‌رسد. همیشه بعد از روابط جنسی خطرناک زوجین نگران این مساله هستند که آیا رابطه جنسی آنها منجر به حاملگی شده است؟
از طرفی دیگر این سوال همیشه وجود داشته است: آیا دختری که باکره است و در رابطه جنسی اش دخول صورت نگرفته، آیا ممکن است حامله شود؟ آیا احتمال بارداری بدون دخول وجود دارد؟ احتمال حاملگی در صورت وجود پرده بکارت چقدر است؟ برای پاسخ به این سوالات بهتر است که در ابتدا با فرآیند و سازوکار حامله شدن آشنا شده تا بتوانیم بهتر احتمال حاملگی در باکرگی را بررسی کنیم.
 

فرآیند حامله شدن چگونه است؟

در هنگام آمیزش جنسی حدود سیصد و پنجاه میلیون اسپرم که در مایع منی مرد وجود دارد رها می‌شود. برای شروع فرآیند حاملگی این اسپرم‌ها باید به عمق دستگاه تناسلی زن برسند. اسپرم‌ها از مسیر دهانه رحم به طرف رحم و از آنجا به طرف لوله‌های شیپوری (لوله های فالوپ) می‌روند. در این حرکت بیشتر آنها از بین می‌روند و فقط ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ عدد آنها پس از داخل شدن در رحم به لوله‌های شیپوری می‌رسند.
از طرف دیگر هر ماه در زنان (از زمان بلوغ تا زمان یائسگی) در حدود روز چهاردهم قاعدگی یک تخمک آزاد شده که آماده باروری است و از مسیر لوله شیپوری به طرف رحم می‌رود. این عمل را که هر ماه یک بار انجام می‌گیرد تخم‌گذاری می‌نامند. اگر تخم‌گذاری در همان زمانی انجام گیرد که اسپرم‌ها در دستگاه تناسلی زن‌ رها شده است و تخمک در لوله شیپوری آماده باشد، اسپرم مرد با تخمک زن تماس پیدا کرده و تخمک بارور می‌شود. اگر در آن زمان تخمک وجود نداشته باشد، اسپرم‌ها ممکن است در حدود ۷۲ ساعت به انتظار ورود تخمک زنده بمانند. از طرفی تخمک‌ها نیز تنها تا ۳۶ ساعت می‌توانند در لوله‌ی رحمی برای ملاقات با اسپرم و عمل لقاح سالم بمانند. بعد از آن تخمک‌ها پیر و از کار افتاده شده و احتمال باروری وجود ندارد.

باردار شدن بدون دخول - حاملگی در باکرگی -  حامله شدن

 
پس تا اینجا دانستیم که برای وقوع حاملگی نیاز است که اسپرم‌ها وارد واژن شده و بتوانند خود را با حرکت دم خود به لوله‌ی شیپوری رحم برسانند و در آنجا با تخمک ملاقات کند. در اینجا می‌خواهیم با روزهای تخم گذاری زن و در اصطلاح روزهای پرخطر برای برقراری رابطه جنسی آشنا شویم.
 

سیکل تخمک‌گذاری و روزهای پرخطر برای برقراری رابطه جنسی

سیکل تخمک گذاری زنان - روزهای پرخطر در رابطه جنسی

 
تخمک گذاری به زمانی گفته می شود که یک تخمک (یا در برخی موارد نادر بیشتر از یک تخمک) از تخمدان آزاد می‌شود. این زمان را "دوره باروری" یا روزهای باروری در سیکل قاعدگی زنان می‌نامند. هر ماه یک تخمک در درون تخمدان یک خانم به بلوغ می‌رسد. هنگامی که اندازه آن به حد معینی رسید، تخمک از تخمدان آزاد شده و از طریق لوله های فالوپ (لوله‌های رحمی)، به طرف رحم حرکت می‌کند. برای تشخیص زمان تقریبی تخمک گذاری می‌توانید از نکات زیر استفاده کنید:
  • يک دوره قاعدگی از اولين روز شروع قاعدگی تا اولين روز قاعدگی بعدی می باشد.
  • يک دوره قاعدگی به طور معمول ۲۸ تا ۳۲ روز طول می‌كشد، اما ممكن است كوتاه‌تر يا طولانی تر باشد.
  • زمان تخمک گذاری با محاسبه‌كردن نيمه دوره قاعدگی تعيين می‌شود.
  • تخمک گذاری معمولا بين روز ۱۱ تا ۲۱ پس از شروع دوره قاعدگی رخ می‌دهد.
  • زمان تخمک گذاری را همچنين می‌توانيد با حساب‌ كردن ۱۲ تا ۱۶ روز پيش از اولين دوره قاعدگی بعدی هم به دست آوريد.
 

احتمال بارداری بدون دخول

با توجه به موارد ذکر شده دریافتیم که برای وقوع حاملگی می‌بایست موارد زیر اتفاق بی‌افتد
 
۱. رابطه جنسی حداکثر در فاصله کمتر از ۳۶ ساعت بعد از تخمک‌گذاری و یا کمتر از ۷۲ ساعت قبل از تخمک‌گذاری برقرار شود.
۲. کل روزهای احتمال تخمک‌گذاری در زن با توجه به سیکل قاعدگی تنها ۱۰ روز در یک سیکل می‌باشد.
۳. اسپرم بتواند خود را در این محدوده‌ی زمانی اعلام شده از مسیر طولانی ابتدای واژن به لوله شیپوری رحم برساند.
۴. در صورتی که دختر باکره باشد اسپرم بتواند از سوراخ پرده بکارت عبور کرده و خود را به داخل واژن برساند.
 
 
با توجه به موارد ذکر شده و احتمال‌های بررسی شده می‌بایست گفت که احتمال وجود حاملگی در صورت باکره بودن دختر وجود دارد ولی این احتمال بسیار کم است. این اتفاقی معمول است که پس از برقراری رابطه جنسی زنان از ترس حاملگی دچار استرس شده و همین استرس و نگرانی پریود شدن آنها را به تعویق می‌اندازد و به دنبال آن پریود نشدن استرس حاملگی را بیشتر می کند و آنها در چرخه ای از استرس و نگرانی قرار می گیرند.
 
 

هشدار جدی: پاسخ‌های داده شده (در قسمت نظرات) به کاربران عزیز، تنها جنبه اطلاع‌رسانی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند؛ لذا نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد وضعیت سلامتی خود دارید، بهتر است این موضوع را مستقیما با پزشک خود و یا یک متخصص بهداشت و درمان، در میان بگذارید. در عموم موارد، تشخیص صحیح پزشکی تنها توسط معاینه حضوری و دقیق و انجام آزمایش‌های مورد نیاز امکان‌پذیر است.

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو