مواد غذایی که متخصصین تغذیه نمی خورند، شما هم نخورید!

منبع: سیمرغ

120

1399/3/8

13:21


مواد غذایی که متخصصین تغذیه نمی خورند، شما هم نخورید!

 تغذیه سالم اهیت بسیار زیادی دارد و در این مسیر برخی مواد غذایی باید از یخچال حذف شوند که در این مطلب به برخی از مواد غذایی ناسالم اشاره می شود

تغذیه سالم از نظر متخصصین تغذیه شامل این غذاها نمی شود

برخی از مواد خوراکی مغذی، ضررهایی نیز دارند. سر جمع، آسیب‌هایی که به بدن می‌رسانند بیشتر اثرات مثبت مقدار مواد مغذیی موجود است؛ اما چرا ما این ۱۰ منابع غذایی را با نام‌های مواد مفید در آنها می‌شناسیم در حالی که اینطور نیست. مواد تشکیل دهنده‌ی دیگری نیز در این محصولات موجود است که نیابد نادیده گرفته شوند.

بیشتر بدانید : 7 غذا که هر متخصص تغذیه در یخچال خود دارد

بیشتر بدانید : چگونه می توانیم تغذیه سالم داشته باشیم؟

۱. کره بادام زمینی کم چرب

بهتر است کرده بادام زمینی پر چرب را بخرید؛ زیرا در حالت طبیعی این مغز برای بدن ما مفید است. در کره‌های بادام زمینی کم چرب، موادی از جمله شکر به مقدار زیاد یا شیرین کننده‌های مصنوعی و مواد زیان‌آور دیگری برای جبران مزه‌ به کار گرفته می‌شوند.

۲. پنیر

بله درست خواندید. پنیر را در دنیای مدرن امروزه همه به عنوان یک منبع مهم کلسیم می‌شناسند در حالی که پنیر کالری و نمک بالایی دارد که موجب چاقی و افزایش فشار خون می‌شود. اگر به دنبال کلسیم و محکم کردن استخوان‌ها هستید بادام خام بخورید.

بیشتر بدانید : خواص پنیر را بیشتر بشناسید

۳. غذاهای فریز شده

این موضوع زمانی مطرح می‌شود که شما مجبور به انتخاب بین غذای بیرون و خانگی هستید. سپس به این فکر میفتید از بیرون غذای یخ‌زده تهیه کنید و خودتان در خانه آن را گرم یا سرخ کنید. خیال می‌کنیم اینگونه به بدن‌مان لطف کرده‌ایم در حالی که ما داریم مقدار بالایی از آرد، نمک و مواد نگهدارنده را وارد بدن‌مان می‌کنیم.

۴. کمپوت میوه‌ها

عادت کرده‌ایم برای کسانی که مریض هستند کمپوت میوه می‌بریم. کمپوت‌های میوه مقدار زیادی شکر و مواد نگهدارنده دارند. بهتر است از این پس به جای انواع کمپوت‌ها، میوه‌های تازه بخریم.

۵. لبنیات پاستوریزه

اغلب به این دلیل شیر پاستوریزه مصرف می‌کنیم که اثرات هورمون‌های تزریقی به گاو، در فرآیند پاستیرازیسیون از بین می‌رود. در حالی که اثرات هورمون‌ها با داروهای ضدباکتری که به گاوها، از بین می‌رود و فرآیند پاستیرازیسون تنها میکروب‌های خوب را از بین می‌برد.

بیشتر بدانید : باورهای نادرست در مورد شیر و لبنیات که باید فراموش شوند

۶. شیر کم چرب

شیر پر چرب، سیستم عصبی بدن را بالانس می‌کند و ویتامین‌های شیر را به مقصد مناسب در بدن می‌رساند. در ضمن شیر قوچ یا گوسفند عملکرد بهتری نسبت به شیر گاو در بدن دارند.

بیشتر بدانید : لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب

۷. توت‌فرنگی‌های غیر ارگانیک

سالانه آفت‌کش‌های بسیاری برای مزارع توت‌فرنگی خریداری و مصرف می‌شود. محصولات توت‌فرنگی‌ این مزارع با سایزهای بزرگ عجیب و غریب، که هیچ شباهتی به فواید توت‌فرنگی‌های ارگانیک ندارند برداشت می‌شوند.

۸. کنسرو سوپ‌ها

خوشبختانه آشپزهای آماتور هم می‌توانند سوپ بپزند. پس بهتر است در خانه دست به کار شوید، به جای تهیه سوپ‌های کنسروی. کنسرو سوپ‌ها سرشار از نمک است که موجب انواع بیماری‌های قلبی، عروقی و فشار خون بالا می‌شوند.‌

بیشتر بدانید : 10 نکته کلیدی در مورد باید و نبایدهای غذا خوردن

بیشتر بدانید : قلب سالم با رژیم غذایی 8 مرحله‌ایی!

بیشتر بدانید : یک صبحانه سالم و کامل از نظر متخصصین تغذیه چیست؟

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: irna.ir

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو