سرد مزاجی زنان، هفت علت و درمان

منبع: نی نی بان

91

1398/4/11

20:53


روابط زناشویی در بانوان بسیار حساس است. همان طور که میدانید در رابطه سالم جنسی زناشویی عشق ورزی یکی از مهمترین اجزاء سازنده یک رابطه پایدار است، در روابط جنسی کلا دو چیز همیشه مهم بوده است، رابطه جسمی و رابطه عاطفی.
اگر خواهان یک رابطه بلند مدت با همسرتان هستید نمیتوانید صرفا به برقراری یک رابطه جسمی بسنده کنید و خیالتان را راحت کنید که فقط به صرف عمل دخول و رفع نیاز جنسی میتوانید زندگی شیرین و خوبی را تجربه کنید.
برای اینکه بتوانید رابطه جنسی تان را همیشه گرم نگه دارید و به فراخور آن زندگی شیرینی را تجربه کنید باید نیازها و خواسته های طرف مقابلتان را نیز در نظر بگیرید و با شناسایی رفتارهایی که موجب سرد شدن رابطه تان میشود از عواقب احتمالی جلوگیری کنید.
همه مان این مثل معروف را شنیدیم که پیشگیری بهتر از درمان است، لذا به همه آقایون عزیز توصیه میکنم تا نکات آمده شده در این پست را مطالعه کنند تا بتوانند با عواملی که خود میتوانند ایجاد کنند و باعث واکنشهای منفی در خانمشان شوند، آشنایی پیدا کنند و از این به بعد از تکرار این کنشها و رفتارها جلوگیری کنند.
خیلی از خانم ها از این موضوع سرد مزاج بودن رنج می برند و گاهی زندگی خود را بخاطر آن در خطر می بینند.
سرد مزاجی خانمها یکی از شایعترین مشکلات زناشویی آنهاست که موجب مراجعه به پزشک می شود.
آنها معمولا مشکل خود را اینگونه بیان می کنند:دیگر علاقه ای به رابطه زناشویی ندارم. حتی زنان جوان این شکایت را بیان می کنند. نتایج یک بررسی جدید نشان می دهد ۴۰ میلیون نفر از زنان آمریکایی چنین شکایتی دارند اما مشکل چیست؟
آیا این زنان مشکل را با شوهرانشان مطرح کرده اند؟ علت سرد مزاجی زنان چیست
اولین گام در درمان کاهش میل جنسی این است که ریشه آن را بشناسیم.
آیا کاهش میل زن علتی درونی دارد؟ آیا به اشکال تصویر ذهنی اش از خودش (خودانگاره اش) مربوط می شود؟
یا اینکه ریشه مشکل را باید در سابقه روابط زناشویی زوج جستجو کرد؟
آیا روابط زناشویی زن و شوهر قربانی «جنگ قدرت» میان آنها شده است؟
آیا مشکلی فیزیولوژیک باعث درد و خشکی دستگاه تناسلی زن شده است؟
یا مشکلی عمیق تر در ناخودآگاه زن را درگیر کرده است که ناشی از شرم یا آسیب های روانی یا محیط خانواد ه ای است که زن در آن تربیت شده است؟
معمولا یکی دو جلسه درمانی نخست به تعیین زمان شروع کاهش میل جنسی و یافتن علت آن می گذرد.
هریک از این پرسش ها به یک حوزه معین مربوط به اختلال جنسی می پردازد. در بسیاری از زنان ممکن است در چند حوزه اختلال وجود داشته باشد.

۱- نبود اشتیاق
آیا به ارگاسم (اوج لذت جنسی) می رسید؟
برای خانمی که تجربه ارگاسم ندارد یا به اصطلاح دچار «آنورگاسمی» است، بر اهمیت این موضوع تاکید بسیاری می شود.
روابط زناشویی به لذت، احساس، اشتیاق و رهایی نیاز دارد.
یقینا زنان از رابطه زناشویی فقط رسیدن به اوج لذت یا ارگاسم را نمی خواهند اما بدون رسیدن به چنین اوجی، میل جنسی شان کاهش می یابد و روند تحریک شدنشان کندتر خواهدشد زیرا بدن «عاقل» است. بدن می گوید:«چرا خودم را برای صعود به کوهی به زحمت بیندازم که در قله اش برای من چیزی وجود ندارد؟»
پزشک متخصص به زوج یاد می دهد چقدر طول می کشد تا زنی که ارگاسم را تجربه نکرده است، به این اوج برسد و چه کارهایی برای رسیدن به این اوج باید انجام داد و از چه وسایلی استفاده کرد.

۲. درد
آیا هنگام انجام روابط زناشویی احساس درد می کنید؟
خشکی، درد هنگام آمیزش، گرفتگی عضلات واژن، درد هنگام تحریک شدن، دردهای پس از درمان سرطان می توانند رابطه زناشویی را مختل کنند.
در اغلب موارد یک علت فیزیولوژیک برای احساس درد وجود دارد و زن باید تحت نظر متخصص زنان یا گاهی فیزیوتراپیست درمان شود.
پس از درمان علت فیزیولوژیک درد، درمانگر جنسی به همسران کمک خواهد کرد دوباره چرخه روابط جنسی را به حرکت درآورند.
اگر علت درد هنگام برقراری روابط زناشویی علایم یائسگی باشد، می توان با هورمون ها یا درمان های طبیعی آنها را برطرف کرد و مانع قطع روابط جنسی زوج شد.
شایع ترین تشخیص هایی که در این موارد داده می شوند عبارتند از:واژینیسموس (گرفتگی عضلات مجرای بیرونی واژن)، وستیبولیت (درد در ورودی واژن )، دیس پارونیا (درد هنگام روابط زناشویی)، تقریبا همه این مشکلات قابل حل یا بهبود هستند. لازم نیست حتی یک روز دیگر به تحمل درد ادامه دهید. به پزشک متخصص دردهای لگنی و درمانگر جنسی مراجعه کنید.

۳. تخیل
در «یک ماه» چند بار به روابط زناشویی تان فکر می کنید؟
افکار زنان درباره روابط زناشویی ممکن است از لذت ساده شنیدن یک ترانه عاشقانه که احساسات مثبت یا حتی احساسات قبلی شان را در آنها برانگیزد، متفاوت باشد.
برای زنانی که دچار کمبود میل جنسی هستند، همه این انواع احساسات مثبت سودمند است. حتی اگر کسی در پاسخ به پرسش اول این بخش، پاسخ بدهد «دو بار در ماه»، به حل مشکل زن امیدوار می شوم و می دانم که می توانم روابط زناشویی زوج را به مسیر طبیعی بازگردانم. با تشویق زن به اینکه با همسرش بر حداقل یکی از این افکار مثبت متمرکز شوند و اجازه دهد میلی پذیرنده در او ایجاد شود که آغازگر رابطه باشد.
سرانجام زمانی می رسد که مرد می تواند تمایل همسرش را احساس کند.

۴. رابطه
آیا همسرتان به شما احترام می گذارد؟ به حرف های شما گوش می دهد؟ بار امور زندگی به طور منصفانه ای بین شما تقسیم شده است؟
پرسیدن چنین سوال هایی از زن اطلاعات بیشتری در اختیار درمانگر می گذارد تا اینکه فقط از او سوال کند از ازدواجش راضی است یا نه و یک پاسخ ساده دفاعی بشنود.
کیفیت ارتباط میان دو همسر نقش مهمی در کاهش میل جنسی زن دارد.
بنابراین او و همسرش باید بیاموزند که چگونه رفتارهایشان را به شیوه ای تغییر دهند که رابطه زناشویی شان از بند «جنگ قدرت» رها شود.
سوال های دیگری که باید از زن پرسید اینهاست: علت سرد مزاجی زنان چیست
آیا همسرش برایش جذابیت دارد و نظرش درباره جذابیت خودش برای همسرش چیست؟ آیا از همسرش می ترسد؛ آیا همسرش آدم بدخلقی است؟ از چه وقتی کاهش برانگیختگی جنسی اش شروع شد؟ پس از ماه عسل؟ پس از به دنیا آمدن بچه ها؟ پس از یائسگی یا بالا رفتن سن؟ آیا مشکل بی وفایی مطرح بوده است؟

۵. فیزیولوژی
آیا مشکلات خلقی بر تمایل جنسی شما تاثیر می گذارد؟
افسرده یا مضطرب هستید؟ برای درمان اختلال های خلقی مانند افسردگی داروهایی مانند فلوکستین که ممکن است میل جنسی را مهار کنند، مصرف می کنید؟
آیا قرص ضدبارداری خوراکی مصرف می کنید؟ قرص های ضدبارداری خوراکی شهرت بدی در کاستن از میل جنسی و خشکی یا دردناکی واژن دارند. آیا بارداری و زایمان بر بدن و واژن شما اثر گذاشته است؟ دچار افسردگی پس از زایمان شده بودید؟ پس از بچه دار شدن هنوز به جذابیت خود توجه دارید؟ تمام توجه شما و شوهرتان به تامین نیازهای فرزندانشان متمرکز نشده است؟
آیا در سن یائسگی هستید؟ برای تغییرات جنسی ای که در این دوره رخ می دهد، درمان شده اید؟ بسیاری از زنان در سن یائسگی علایمی را تجربه می کنند که روابط زناشویی آنها را مختل می کند؛ تعریق و گر گرفتگی که آنها را فرسوده می کند، کاهش تولید هورمون تستوسترون (که در میل جنسی زنان هم نقش دارد) و کاهش استروژن که باعث تغییرات در احساس نیاز به رابطه زناشویی می شود، خشکی و تحلیل رفتگی واژن و… زنان در گروه سنی ۴۵ تا ۶۰ سال بیشتر از کاهش میل جنسی شان شکایت می کنند.
آیا به سرطان پستان یا سرطان زنانه دیگری مبتلا بوده اید؟ آیا به دلیل برداشتن پستان (که نماد زنانه بسیار آشکاری است) برای درمان سرطان، خودانگاره تان آسیب دیده است؟ آیا به شما گفته شده است که درمان های سرطان (شیمی درمانی، دارودرمانی، پرتودرمانی) ممکن است بر رابطه جنسی تان اثر بگذارد؟
آیا شوهرتان به سرطان پروستات مبتلا بوده است؟ او دچار اختلال های فیزیولوژیک مختل کننده کارکرد جنسی است؟

۶. تحریک
آیا رابطه زناشویی برایتان جذابیت دارد؟
رابطه زناشویی برایتان مفرح است یا به کاری تکراری، روزمره و ملال آور تبدیل شده است؟ رفتار همسرتان هنگام رابطه زناشویی چگونه است؟ رابطه تان چقدر طول می کشد؟ آیا روابط زناشویی تان با شوهرتان قبلا تحریک کننده تر بوده است؟ عملکرد همسرتان خوب نیست؟ تا چه حد درباره شیوه هایی که واقعا باعث تحریک شما و لذت جنسی می شود، با همسرتان حرف زده اید؟ آیا شما و همسرتان هنگام صحبت درباره نیازهای جنسی تان مهربان و موقع شناس هستید؟

۷. تعداد
چند بار در هفته رابطه زناشویی دارید؟ چند بار در ماه؟ چند بار در سال؟ دانستن پاسخ این پرسش ها و پیوند عاطفی دو همسر بسیارمهم است و اینکه آیا پاسخ زن و مرد به این پرسش ها تفاوت دارد یا یکی است؟
یک زن دچار کمبود میل جنسی ممکن است بگوید هفته ای یک بار اما شوهرش پاسخ دهد:«نه، ۹ ماه قبل در هفته ای که مادرت به دیدن ما آمده بود»!
اگر زن و شوهر درباره دفعات برقراری رابطه زناشویی توافق نداشته باشند، یعنی رابطه شان مختل است. در بسیاری از موارد زوج ها به من می گویند مساله فقط دفعات رابطه زناشویی نیست، بلکه مشارکت زن در رابطه و تمایل او به آن است.
گاهی همسر زن انتظارهای غیرمعقولی درباره دفعات برقراری رابطه زناشویی دارد، در این موارد ممکن است به اشتباه میل جنسی زن به دلیل تطبیق نداشتن آن با میل جنسی شوهر، مختل شمرده شود.
نمی توان برای حل مشکل میل جنسی شدید یک طرف و میل جنسی کم طرف دیگر، بسادگی حد میانه ای را در نظر گرفت.
هنگامی که مساله شمار فعالیت جنسی مطرح است، هر همسری باید به نیازهای طرف دیگر توجه و درک عمیقی از آن پیدا کند.
با اینکه این پرسش ها همه ریشه های میل جنسی کم را در برنمی گیرند، اما اغلب نقطه شروع خوبی برای شروع بحث و یافتن راهی هستند که حل مشکل ممکن است از آن شروع شود.

این دسته از آقایان روابط زناشویی در بانوان را کاهش میدهند
۱. مردهایی که با بدن زنها آشنا نیستند.
۲. مردهایی که بیش از حد با زن خودشان در رابطه جنسی خشن رفتار می کنند. ( بهترین فردی که میتوان در نحوه رفتار صحیح جنسی بدنی به شما مشاوره بدهد همسر خودتان است، سعی کنید از او بپرسید که چه جوری دوست دارد با او رفتار شود )
۳. مردهایی که به هنگام رابطه جنسی رفتار نظافتی مناسب ندارند . خوردن و آشامیدن در زمان رابطه جنسی و عدم کنترل در خروج منی بویژه در مردانی که قصد جلوگیری از بارداری را دارند .
۴. مردهایی که بیش از حد در هنگام رابطه جنسی حرف می زنند .
۵. مردهایی که از بهداشت شخصی پایینی برخوردارند. ( قابل توجه کسانیکه دهانشان همیشه بوی بد میدهد، ناخنهایشان بلند و زیرشان پر از چرک است، بدنشان بوی عرق متعفن میدهد، دستهایشان پینه های زبر و خشن دارد، پاها و جورابهای بد بو و کثیف دارند، و … )
۶. مردهایی که بیش از حد به ظاهر، قیافه و سرو و وضع زن اهمیت میدهند. ( قابل توجه کسانیکه به اندام زنانشان خیلی توجه میکنند و خود وجود زنانشان را فراموش میکنند )
۷. مردهایی که در رابطه جنسی با همسر خود بجای توجه به رابطه ای عاطفی به رابطه جسمی می پردازند . ( قابل توجه کسانیکه مدام از همسرشان میپرسند “ارضاء شدی ؟” و بجای اینکه به عشق ورزی در رابطه رو بیاورد، اشتباها به ارگاسم بدنی زن توجه میکنند و ارگاسم جسمی زن را برای خود موفقیت میدانند و به آن میبالند ! )
۸. مردهایی که زن را مجبور به معاشقه ی … میکنند. ( قابل توجه کسانیکه خودخواهانه همسرشان را وادار میکنند و اجبار را بر رابطه شان حاکم میکنند ! )
مخرب ترین جمله در روابط زناشویی :
۹. مردهایی که زیاده از حد نگران عملکرد و توان جنسی خود هستند. ( قابل توجه کسانیکه مدام در این خیال اند که زود انزالی دارم، آلتم کوچیکه، نمیتونم بیشتر از ۱۰ دقیقه رابطه جنسی داشته باشم و … )
۱۰. مردهایی که با تلویزیون روشن عشق ورزی میکنند ! در هنگام برقراری رابطه جنسی محیطی ساکت و آرام و ترجیحا کم نور و تاریک را انتخاب کنید
۱۱. مردهایی که در خصوص نیاز جنسی فقط خود را می بینند و به شرایط زن توجه ندارند . زنها در برخی مواقع مثلا در دوران قاعدگی و پریودی نیاز به آرامش دارند و رابطه جنسی برای انها سخت است .
۱۲. مردهایی که بلافاصله پس از اتمام رابطه خود و ارضای شهوت به لحاظ احساسی و عاطفی از زن دور میشوند.
۱۳. مردهایی که وقت کافی صرف تحریک کردن زن شان و پیشنوازش نمیکنند و بلافاصله سراغ عمل دخول میروند.
۱۴. مردهایی که عادات شخصی زشت و چندش آور دارند. ( دست کردن در بینی، گرفتن ناخنها روی زمین، آروغ کندن، باد در کردن، عطر تند زدن و ……. از جمله عادات چندش آور برای زنان میباشند ! )
۱۵. مردهایی که دوست ندارند به همسر خودشان معاشقه … بدهند. ( قابل توجه کسانیکه گفتن کلمه دوستت دارم را برای مردان عار میدونن و مردی را به سختی و بی احساسی میدونند )
۱۶. مردهایی که اشتغال ذهنی وسواس گونه و بیش از حدی به بدن خود دارند ( قابل توجه پروش اندام کاران عزیز ).
۱۷. مردهایی که با دیگران خوش رفتار نیستند. ( قابل توجه کسانیکه مدام تویه کوچه و خیابون و در حال رانندگی به دیگرا بی احترامی می کنند و در جامعه رفتار اجتماعی مناسبی ندارند )
۱۸. مردهایی که زنشان را دوست ندارند و نسبت به او هیچ احساسی ندارند.
۱۹. مردانی که در جامعه و میهمانی ها خواسته یا ناخواسته به زنان دیگر توجه می کنند و با انها هم صحبت می شوند . ( قابل توجه زوج های تازه عروس و داماد . زنان نسبت به رفتار همسران خود در اوایل ازدواج در مقابل دیگر زنها حساس هستند و این عادی است و مردان باید مراعات کنند و سختگیرانه برخورد نکنند اگرچه زنان نیز باید از سختگیری بی جا دوری کنند . )
۲۰. مردانی که – اگر چه در جوامع مذهبی کمتر هستند – در رابطه جنسی خود از سخنان و فیلمهای مبتذل استفاده می کنند .
مردان عزیز،تا حد امکان سعی کنید تا عاداتتان را طوری تنظیم کنید که منجر به سرد کردن رابطه تان نشود چون در این صورت فرمول بالا در زندگیتان اجرا خواهد شد و لذت و خوشی از زندگیتان رخت خواهد بست.

راه های درمان سرد مزاجی خانم ها
مصرف سنجد
یکی از بهترین داروهای گیاهی برای پیشگیری و درمان اختلال های جنسی در زنان مصرف دمنوش تهیه شده از سنجد یا جوشانده سنجد است.
بر اساس تحقیقات انجام شده گل گیاه سنجد و میوه آن بر درمان اختلال جنسی زنان و درمان ابتلا به اضطراب حین رابطه زناشویی بسیار موثر است تا جایی که از این گیاه کپسول هایی به صورت صنعتی تهیه شده که برای درمان بیماری های جنسی در داروخانه های کشورهای اروپایی به مردم عرضه می شود.
ریوند چینی
بسیاری از خانم ها بعد از ازدواج به علت درد رابطه زناشویی دچار ترس ها و استرس هایی می شوند که آنها را دچار مشکلات روحی و روانی بسیاری می سازد . این مشکلات در صورت عدم درمان سبب بروز مشکلات و اختلاف هایی میان زوجین می شود ودر برقراری رابطه زناشویی اثرگذار است.
نوشیدن دمنوش تهیه شده از گیاه و ریشه ریوند چینی سبب کاهش درد ناحیه لگن زنان می شود و بدین گونه این کاهش درد سبب برقراری بهتر رابطه زناشویی و رهایی از استرس و ترساز رابطه خواهد شد. اما زنانی که در مرحله شیردهی به نوزاد به سر می برند به هیچ وجه از این گیاه یا مشتقات آن استفاده نکنند.
گیاهان و سبزیجات مفید
سبزیجات و خوراکی هایی که به تقویت توانایی جنسی زنان کمک می کنند عبارتند از :چغندر، شاهی، فلفل سبز، پیاز، ترب، کشمش و تمشک ، شیره نارگیل و آب انگور. خانم ها باید برای تقویت توانایی جنسی و جسمی خود مصرف عسل طبیعی و خالص را در وعده صبحانه فراموش نکنند .
همچنین خوردن روزانه حب های تهیه شده از خرما، گردو و دارچین نیز بسیار موثر است. برای تهیه این حب ها ابتدا هسته خرما ها را جدا کرده و مغز گردو و خرما را بکوبید تا نرم شود و سپس به آن دارچین اضافه نمایید و حب ها را درست کنید و هر روز۴ تا ۵ حب بخورید. برای تهیه این حب ها شما به ۶خرما و ۳ مغز گردو و کمی دارچین نیاز دارید.

بهترین راه های درمان سرد مزاجی زنان
سبک زندگی تان را عوض کنید
بو علی سینا معتقد بوده است که کاهش میل جنسی بیماری است که با نوع رژیم غذایی هر فرد ارتباط دارد. او یکی از عوامل موثر در کاهش میل جنسی را مصرف بیش از اندازه از غذا و خوراکی های نامناسب می داند.
از دیگر مواردی که در ابتلا به ناتوانی و کاهش میل جنسی بسیار موثر است، سبک زندگی افراد ، چگونگی حمام کردن، زمان بیدار شدن و به خواب رفتن آنان است .
افرادی که دچار کاهش میل جنسی هستند بهتر است از نخود، لوبیا، تخم خربزه، کنجد، پیاز، هویج، ماهی ازون برون، خاویار، عسل، زعفران، انگور شیرین، گوشت گوسفند، شلغم، کلم، حلیم گندم، کنگر، نعناع، شنبلیله و مارچوبه در برنامه غذایی خود یا به صورت چاشنی غذاهایشان استفاده نمایند.
گل سرخ درمانی
یکی از گیاهان موثر در درمان ناتوانی یا کم توانی جنسی گل سرخ است که می توان از آن به صورت خوراکی یا موضعی برای درمان استفاده نمود. برای درمان ناتوانی جنسی و افزایش توانایی بدن مردان و زنان بهتر است از روغن گل سرخ به صورت موضعی استفاده نمایید و این روغن را به ناحیه شکم بمالید و یا اینکه می توانید به صورت خوراکی از گل سرخ استفاده نمایید.
امروزه عصاره گل سرخ به صورت صنعتی در داروخانه ها و عطاری ها وجود دارد . مصرف گل سرخ به صورت خوراکی سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و افزایش آرامش و کنترل تپش قلب می شود.
مصرف جنسینگ
مصرف جنسینگ که ریشه یک گیاه چندین ساله چینی است می تواند سبب افزایش قوای جنسی گردد.چینی ها این گیاه را در برنامه غذایی اعضای خانواده می گذارند و در آشپزخانه تمامی خانواده های چینی ریشه گیاه جنسینگ پیدا می شود زیرا این گیاه ابتلا به ناتوانی و کم توانی جنسی و جسمی را درمان می کند.

درمان های طبیعی و گیاهی برای سرد مزاجی زنان
مصرف ویتاگنوس
مصرف عصاره و قطره گیاه ویتاگنوس یا پنج انگشت در درمان سرد مزاجی زنان موثر است. مصرف این قطره در رفع اختلالات قاعدگی، رفع اختلال های یائسگی، موثر در کیست های رحم و تخمدان، موثر در فیبروم، جلوگیری از تنبلی تخمدان خانم ها و انواع دیگر اختلال های هورمونی زنان موثراست.
مصرف دارچین
مصرف دارچین در درمان سرد مزاجی موثر است .طبع این گیاه گرم است و نباید بیش از حد مجاز استفاده شود. برای درمان سردمزاجی چای یا دمنوش دارچین بنوشید و یا پودر دارچین را به غذاهایتان اضافه کرده و از خواص آن بهره مند شوید.
دمنوش رازیانه و عسل
نوشیدن دم کرده رازیانه و ترکیب آن با مقداری عسل روزی یک بار برای درمان سرد مزاجی موثر است . برای درمان سرد مزاجی می توانید صبح یک قاشق مرباخوری عسل ناشتا بخورید.

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو