پمپئو در مصاحبه با شبکه «العربیه» افزود: «روابط بین آمریکا و عربستان سعودی تاریخی و مستحکم است و [دونالد] ترامپ برای این روابط اهمیت زیادی قائل است».

وی در ادامه مدعی شد: «ایران تأمین مالی و تسلیحاتی حوثی‌ها را بر عهده دارد و مسئول حمله به تأسیسات نفتی سعودی است. عربستان سعودی یکی از کشورهای پیشرو در مبارزه علیه تروریسم است».

پمپئو روز چهارشنبه در نشستی با «فیصل بن فرحان»، همتای سعودی خود در واشنگتن نیز با تکرار همین ادعاهای نخ‌نما گفته بود: «ایران امنیت منطقه و امنیت عربستان را تهدید می‌کند و از حوثی‌ها در یمن حمایت می‌کند».

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از این سخنانش گفت واشنگتن از «برنامه‌ای قوی برای فروش سلاح» به عربستان سعودی حمایت می‌کند.

وی افزود: «ما امیدواریم که عربستان به "توافق ابراهیم" به منظور عادی‌سازی روابط با اسرائیل بپیوندند».

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.