واکنش وزیر ارتباطات به گلایه فرشته حسینی بازیگر افغانستانی

واکنش وزیر ارتباطات به گلایه فرشته حسینی بازیگر افغانستانی


منبع: روزیاتو

140

1399/8/24

13:16


فرشته حسینی بازیگر افغانستانی سینمای ایران چند روز قبل در اینستاگرام خود از اتفاقاتی که برای مادر و خواهرش رخ داده بود گلایه کرد.

حسینی در پستی نوشت:

امروز صبح وقتی خواهر کوچکم نتوانست در مدرسه‌ی آنلاین شرکت کند، مادرم متوجه می‌شود که سیم‌کارتش مشکلی برایش پیش آمده، به مخابرات می‌رود و مشکل را می‌گوید و طبق معمول به مادرم می‌گویند “ صاحاب سیم‌کارت باید بیاد!”

حالا این صاحابِ سیم‌کارت یک فردی بوده که قادر به خرید سیم کارت بوده و برای مادرم زمانی سیم‌کارت خریداری کرده ، چون *مادر من خودش نمی‌تواند سیم‌کارت بخرد برای اینکه مدارک اقامتی‌اش “کارت آمایش” است* و حالا در دسترس نیست این صاحاب سیم کارت!

کارت آمایش کارتی‌ست که افغانستانی هایی که به صورت “قانونی” تاکید میکنم “قانونی” در ایران زندگی میکنند ،دارند.

پس مشکل سیم‌کارت مادرم را حل نمیکنند و به او سیم کارت جدیدی هم نمی‌فروشند. مادرم با من تماس گرفت و گفت “امروز روز خیلی بدی داشتم، زهرا نتوانست درس یاد بگیرد و همه‌ی امروز را گریه کرد. گفت من هم امروز در مخابرات گریه کردم چون هیچ کار دیگری نتوانستم بکنم!

من اینجا می‌نویسم چون مسیٔولی را نمی‌شناسم که بروم پیشش و‌گلایه و شکایت کنم ! اما اینجا می‌نویسم بلکه مسیٔول یا مسیٔولینی دیدند!

آقا یا خانم مسیٔول ! خانواده ی من ، مادر من، به صورت کاملا “قانونی” و با مدارکی که خود شما هر سال برای تمدیدش مبالغ نه چندان کمی را دریافت میکنید در این کشور زندگی میکنند! پس چرا حق خرید سیم‌کارت ندارند؟ چرا خواهر من در کشوری که در آن “به دنیا” آمده نباید بتواند با آرامش خاطر درس بخواند و هر روز نگران چیزی باشد؟

آقا یا خانم مسیٔول بهتر است بدانید که خواهر من حتی فرق نژاد را نمی‌داند و “فارسیِ ایرانی” صحبت میکند پس اگر گریه میکند فقط برای این است که میخواهد درس بخواند.

من در اینجا می‌نویسم و از شما و از هرکسی که کاری ازش ساخته‌است درخواست میکنم که به این مسیٔله رسیدگی کنید!

من در این کشور ۲۳ سال پیش به دنیا آمدم و اینجا بزرگ شدم و احساس تعلق خاطر دارم به خیابان ها و آدم هایش. پس تکلیف مارا مشخص کنید!

اگر مدارک قانونی داریم و قانونی زندگی میکنیم که خب این بازی ها و مشکلات چیست هنوز بعد از سال ها؟ اگر این مدارک از نظر شما نا کار آمد است که خب فکری برای مدارک بکنید؟

مادر من ، عزیز من، امروز در مخابرات گریه کرده برای بی‌ارزش ترین چیز که حتی نباید یک مشکل به حساب بیاید!

من منتظر پاسخی هستم از طرف هر مسیٔولی!

فرشته حسینی وزیر ارتباطات

گلایه ی فرشته حسینی خیلی زود واکنش وزیر ارتباطات را به دنبال داشت.

یک روز بعد محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پرستی اینستاگرامی نوشت:

دیروز یکی از مهاجرین عزیز افغانستانی، با انتشار این تصویر در صفحه اینستاگرامش، از مشکلاتی که تهیه سیم‌کارت برای مادرشان فراهم کرده بود نوشته بودند و خواسته بودند به این موضوع رسیدگی شود.

بررسی کردم؛ اول که هیچ محدودیتی برای واگذاری سیم‌کارت به مهاجرینی که دارای مدارک اقامتی معتبر هستند؛ وجود ندارد.

دوم اینکه برای واگذاری سیم‌کارت به مادر ایشان، هیچ استعلامی از سامانه احراز هویت سازمان تنظیم مقررات نشده است. این بدان معناست که دفتر خدمات ارتباطی، از وظایف خود تخطی کرده است. به او گفته‌اند سیم‌کارت به شما نمی‌دهند، تا چند تومان پول بیشتر بگیرند و نقره داغش کنند. بی‌وجدانی است انصافا.

سوم اینکه، شب گذشته، مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات، جناب آقای هادیان با ایشان تماس می‌گیرد و ضمن دلجویی مشکل مادرشان را حل می‌کنند.

چهارم اینکه به سازمان تنظیم مقررات دستور دادم که اولا دفتر متخلف شناسایی، برخورد قانونی با ایشان، به عمل آید. در سامانه ۱۹۵هم امکان ثبت شکایات اتباع سایر کشورها از دفاتر خدماتی فراهم آید.

پس از پیگیری های وزیر ارتباطات، فرشته حسینی هم با انتشار پست دیگری از آذری جهرمی تشکر کرد.

حسینی در اینستاگرام خود نوشت:

آقای جهرمی عزیز از شما بی نهایت ممنونم که در میان این همه مشکلات لطف کردید و پیگیر رسیدگی به این مسیٔله شدید.

در متن شما خواندم که هیچ منع قانونی وجود ندارد و برخوردی که با مادر من شده سلیقه‌ای‌بوده.

من خیلی خوشحالم که شما نوشتید” هیچ منع قانونی وجود ندارد.”

امروز با پست شما فهمیدم که این کار به هیچ وجه منع قانونی ندارد و با دلخوشی و دلگرمی پست شما را شر میکنم. تا دیگر برخورد سلیقه‌ای شکل نگیرد.

و از شما و همکاران شما که از دیروز واقعا بدون هیچ حس تفاوتی برای حل این مسیٔله تلاش کردند ممنونم .

*بسیار مهم است اینکه دانسته شود این کار منع قانونی ندارد.*

با قدردانی از توجه شما .

فرشته حسینی متولد ۱۳۷۶ است. او از پدر و مادری مهاجر و افغان‌ تبار در تهران متولد شد و بازیگری را نزد مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان آموزش دید. حسینی به خاطر نقش آفرینی در فیلم «رفتن» به کارگردانی نوید محمودی در جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش موفق به کسب بهترین بازیگر زن برای بازی در این فیلم شد.

بیشتر بخوانید:

بیوگرافی فرشته حسینی، هنرپیشه افغان در ایران

نظر عجیب تهرانی ها درباره تحصیل و زندگی اتباع افغانستان

مناطق ممنوعه ایران برای اقامت افغان‌ها کجاست؟

مجموعه تصاویری قدیمی که افغانستانِ پیش از جنگ را به تصویر می کشند

حمله شهره قمر به سحر قریشی: ننگ بر هنربند افغانی تبار!

جان پدر کجاستی ؛ ماجرای بنرهای جدید شهرداری چیست؟

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو