کدام فیلم ها متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فجر شدند؟

135

1399/10/8

14:10


معرفی فیلم هایی که تاکنون فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرده‌اند و متقاضی شرکت در جشنواره فیلم فجر سی و نهم (39) شده‌اند.

کدام فیلم ها متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فجر شدند؟

۴ ساعت پیش
معرفی فیلم هایی که تاکنون فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرده‌اند و متقاضی شرکت در جشنواره فیلم فجر سی و نهم (39) شده‌اند.

کدام فیلم ها متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فجر شدند؟

به گزارش سلام سینما به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره فیلم فجر، «بدون همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی فرم حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر را پر کرده است و قصد حضور در این دوره از جشنواره را دارد.
محسن قرایی نویسنده و کارگردان فعالیت هنری خود را از سال 1391 با فیلم «خسته نباشید» آغاز کرد و چهار سال بعد فیلم «سدمعبر» را ساخت. فیلمی که به قلم سعید روستایی نوشته شد و در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر هرچند در چهار بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و زن، بهترین فیلمنامه و بهترین تدوین نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد، اما به هیچ یک از آن‌ها دست نیافت و در نهایت در جشنواره گلدن گلوبال مالزی جایزه بهترین بازی نقش اول مرد برای حامد بهداد به دست آمد. این فیلم همچنین جایزه جشن انجمن منتقدان سینمای ایران را بار دیگر برای حامد بهداد که بازیگر نقش اصلی فیلم بود به ارمغان آورد و در نهایت نیز جایزه بهترین فیلم ازجشنواره فیلم پوسان به قرایی رسید .

قرایی پس از آن در مقام کارگردان فعالیتی نکرد و به عنوان نویسنده «قصرشیرین» را با محمد داوودی نوشت که سیدرضا میرکریمی کارگردانی آن را برعهده گرفت. این بار نیز قرایی خوش درخشید و موفق به دریافت جایزه بهترین فیلمنامه از سی و هفتمین دوره جشنواره  فیلم فجر شد. 

دو سال پس از این اتفاق، قرایی بار دیگر همکاری با داوودی را که تجربه خوبی بود تکرار کرد و به سراغ ساخت فیلم «بدون همه چیز» رفت.

پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، لاله مرزبان، زهیر یاری، عیسی یوسفی پور، خسرو پسیانی، مهدی صباغی، عرفان ناصری، محسن نوری، مهران وثوقی، رویا بختیاری، اسدالله منجزی، آسیه سلطانی، نسیم فروغ، سارا افشار، امیر شاه علی، محمدمهدی بخشی در «بدون همه چیز» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این فیلم همانند آثار قبلی این کارگردان موضوعی اجتماعی را  دربر می‌گیرد.

قرایی برای ساخت این فیلم این بار به  شهرستان گرمسار رفت و فیلمبرداری «بدون همه چیز» در این شهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شد.

پیش از این قرار بود شهاب حسینی در این فیلم به ایفای نقش بپردازد و حتی در چند سکانس بازی نیز کرد، اما در ادامه از حضور در این پروژه انصراف داد و هادی حجازی‌فر جایگزین او شد. علی مصفا دیگر بازیگری است که به واسطه شیوع کرونا و تغییر در زمان بندی از این پروژه جدا شد و جای خود را به بازیگر دیگری سپرد.

عوامل سازنده: کارگردان: محسن قرایی، نویسندگان: محسن قرایی، محمد داودی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی هدایی، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، طراح چهره پردازی: محمود دهقانی، صدابردار: امین میرشکاری، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، طراح لباس: مارال جیرانی، تدوین: عماد خدابخش، موسیقی: حامد ثابت، مدیر برنامه ریزی: مانفرد اسماعیلی، دستیار اول کارگردان: امید جزینی، منشی صحنه: محسن بهاری، عکاس: نوشین جعفری، دستیار اول فیلمبردار: همایون قربانی، جلوه‌های ویژه بصری: جواد مطوری، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، مشاور رسانه‌ای: سعید حسینی، مدیر تبلیغات: میثم میرزایی، آریان امیرخان، جانشین تولید: آرش صالحی، دستیار تهیه کننده: امیرحسین نوروزبیگی، مجری طرح و مدیر تولید: مهدی بدرلو، تهیه کننده: جواد نوروزبیگی، سرمایه گذار: امید اخباراتی


«کاوه صباغ زاده» پس از فیلم موفق «ایتالیا ایتالیا»،  دومین فیلم بلند خود با نام «رمانتیسم عماد و طوبا» را به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه داده است.

فیلم های متقاضی حضور در جشنواره فجر ۳۹

کاوه صباغ‌زاده که ابتدا با فیلم «سال‌های خاکستر» در سال 1367 در مقام بازیگر وارد دنیای سینما شد، خیلی زود این فضا را ترک کرد و به سراغ تدوین و دستیاری رفت. او سال‌ها در این عرصه فعالیت کرد و حاصل این حضور در مقام دستیار و برنامه‌ریز آثاری چون «صبحانه‌ای برای دو نفر»، «مارال»، «خانه کاغذی»، «راننده تاکسی» و... بسیاری از آثار سینمایی و تلویزیونی دیگر است. اما او علاوه بر این دست به قلم نیز شد و فیلمنامه‌هایی چون «یازده و نیم»، «سر راه لوکیشن»، «نمی‌دونم فردا چی می‌شه»، «خواب زدگی»، «برشی کوتاه از یک واقعه» را نیز نوشت که در عرصه فیلم کوتاه تولید شدند و برخی از آن‌ها را خود او کارگردانی کرد. پس از گذشت این سال‌ها در نهایت او سال 1395 در مقام کارگردان نخستین فیلم بلند خود را با نام «ایتالیا ایتالیا» به تهیه‌کنندگی مهدی صباغ‌زاده ساخت و آن را روانه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر کرد. فیلمی که با اقتباس از داستانی کوتاه از جومپا لاهیری نویسنده هندی تبار نوشته شد و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر اول زن را برای سارا بهرامی به ارمغان آورد و تندیس بهترین بازیگر زن جشنواره تامیل نروژ را نیز از آن او کرد. یک فیلم کمدی، فانتزی که در زمان خود بسیار خوش درخشید. 
درست سه سال بعد «کاوه صباغ‌زاده» بار دیگر در همان حال و هوا به سراغ ساخت فیلم دوم خود یعنی «رمانتیسم عماد و طوبا» رفت، فیلمنامه این فیلم سینمایی در ژانر کمدی، رمانتیک، فانتزی نوشته شده و اقتباسی آزاد از کتابی نوشته آلن دوباتن است که توسط کاوه صباغ‌زاده به نگارش درآمده است. 
در خلاصه داستان دومین فیلم بلند سینمایی این کارگردان آمده است: «وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبروی هم قرارداد، هر دو خوب می‌دانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست...» 
در «رمانتیسم عماد و طوبا» بازیگرانی چون الناز حبیبی، حسام محمودی، علی انصاریان، مرتضی علی عباس میرزایی، ستایش تارانی، سانیا رمضانی، سام ولی پور به ایفای نقش پرداخته‌اند.
ازجمله عوامل این فیلم می‌توان به: کارگردان: کاوه صباغ زاده، نویسنده فیلمنامه: کاوه صباغ زاده (اقتباسی آزاد از داستانی اثر آلن دوباتن)، تهیه‌کننده:مهدی صباغ‌زاده، با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی، مدیر تولید و مجری طرح:ناصر مقدس، مدیرفیلمبرداری:شهرام نجاریان، تدوین:پگاه احمدی، طراح جلوه‌های بصری:سینا قویدل، طراح گریم:محسن دارسنج، طراح صحنه:محمدرضا میرزامحمدی، طراح لباس:آرام موسوی، گفتار متن: سارا بهرامی، موسیقی: پیام آزادی، صدابردار:ساسان نخعی، صداگذاری و ترکیب صدا: آرش قاسمی، برنامه‌ریز و دستیار اول:مهدی فهیمی، دستیار دوم: آوا بالاور، منشی صحنه: دنیا راد، جلوه‌های ویژه:ایمان کرمیان، آرش آقا بیک، طراح بدلکاری:امیر بدری.

 

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو