مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها 4برابر افزایش یافت

40

1400/1/18

09:09


رئیس بیمارستان سینای تهران، با اشاره به افزایش بار بیماری در شهر تهران به دنبال قرمز شدن وضعیت بیماری در این استان، گفت: در حال حاضر میزان مراجعات به بیمارستان‌ها نسبت به نیمه بهمن ماه و اسفندماه حدودا ۴ برابر افزایش داشته است که با یک تا دو هفته تعطیلی شهر و گسترش واکسیناسیون به راحتی می‌توان اعداد و آمار را یک رقمی کرد.

مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها 4برابر افزایش یافت

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر محمدطالب‌پور با اشاره به اینکه پس از یک روند افزایشی، حدود سه روز است که وضعیت ورودی و ترخیص بیماران از بیمارستان سینا ثابت است، گفت: تعداد بستری روزانه به طور متوسط ۱۵ نفر است و حدود ۱۰ نفر هم مرخص می‌شوند و در کل حدود ۵۰ مریض در بیمارستان بستری هستند. این سیر هنوز فزاینده است اما دو یا سه روزی است که این سیر روبه رشد شیب تند ابتدایی را ندارد.

وی با اشاره به اینکه میزان مراجعات به بیمارستان‌ها نسبت به نیمه بهمن ماه و اسفندماه حدودا ۴ برابر افزایش داشته است، درباره میانگین سنی مبتلایانی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند، تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر مراجعان جوانان و میانسالان هستند.

طالب‌پور ادامه داد: دید و بازدیدهای نوروزی از روز اول فروردین آغاز شده است و اکنون پس از ۱۸ روز در حال مشاهده نتایج و تبعات آن هستیم. امیدواریم شرایط از این بدتر نشود و با فرارسیدن ماه مبارک رمضان بتوانیم موج چهارم بیماری را بهتر مدیریت کنیم.

وی درباره روند بیماری در روزهای آتی، تاکید کرد: برای قضاوت شرایط کل کشور نیاز به آمار و اطلاعات کشوری است، اما ما در سطح و محدوده بیمارستان سینا در نزدیکی قله این پیک از بیماری قرار داریم. حدودا دو یا سه روز است که شیب افزایشی مراجعان از حالت تند صعودی خود اندکی فاصله گرفته است.

رئیس بیمارستان سینا، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی از نظر تجهیزات پزشکی و داروها نداریم و درمان بیماران هم به نسبت با سرعت بیشتری اتفاق می‌افتد و مرخص می‌شوند.

وی با اشاره به روند افزایشی مرگ و میر کرونا در تهران و کشور، گفت: حدودا مرگ و میر دو برابر شده است اما اینکه علی‌رغم آمار بالای ابتلا به بیماری هنوز مرگ و میر روند کمتری را طی می‌کند می‌تواند ریشه در تجربه و تبحری داشته باشد که پزشکان در این مدت در درمان بیماران پیدا کردند.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت اجرایی شدن پیشنهاد تعطیلی شهر تهران تا چه حد می‌توان در مدیریت بیماری موفق‌تر عمل کرد، تصریح کرد: اجرا و تصویب این پیشنهاد بسیار موثر است. اگر ایزولاسیون و قرنطینه شدن افراد به همراه رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی اتفاق بیفتد، میزان ابتلا و مرگ و میر انگشت‌ شمار خواهد شد. فراهم شدن این شرایط در کنار گسترش واکسیناسیون در کاهش بار بیماری بسیار موثر خواهد بود. با یک تا دو هفته تعطیلی و گسترش واکسیناسیون به راحتی اعداد و آمار یک رقمی می‌شود.

وی لغو طرح ترافیک در شرایط فعلی بیماری و قرمز شدن تهران را به سود مردم دانست و ادامه داد: ازدحام بالای جمعیت در مترو، اتوبوس و حمل و نقل عمومی مهم‌ترین فاکتور در گسترش شیوع بیماری است. کمک به خلوت کردن این فضاها و جداسازی ضریب اطمینانی برای مهار شیوع بیشتر بیماری است.

طالب‌پور با اشاره به نزدیکی به ماه مبارک رمضان، بیان کرد: اگر مراسمات مذهبی این ماه همچون سال گذشته تحت کنترل باشد ابتلای عمومی به بیماری در حد پایین خواهد ماند اما اگر قرار باشد مراسم متراکم در مساجد و تکایا داشته باشیم این موضوع هم می‌تواند ریسک فاکتوری برای گسترش بیماری باشد.

وی افزود: تا زمانی که واکسن کرونا در تعداد بالا در سطح جامعه پخش نشده است که گمان می‌کنیم این زمان تیر ماه باشد، باید همه محدودیت‌ها را خیلی جدی اجرا کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: از مردم می‌خواهم به هیچ عنوان دچار سهل‌انگاری نشوند. ما مریضی داشتیم که در طول عید به بیماری مبتلا شده بود اما یک هفته صبر کرده بود تا سفرش تمام شود و بعد به پزشک مراجعه کند آنهم در شرایطی که عوارض و نشانه‌های بیماری او نمایان شده بود و قطعا با این سهل‌انگاری خانواده و سایر اطرافیان خود را هم به بیماری مبتلا کرده بود. برخی نه از جان خود می‌ترسند و نه به این مسئولیت اجتماعی واقف هستند که علاوه بر خودشان در قبال سلامتی و عدم انتقال بیماری به سایرین هم مسئول هستند.

منبع: ایسناa

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو