نحوه رفتار با همسر افسرده

نحوه رفتار با همسر افسرده


منبع: بیتوته

93

1400/6/31

09:09


نحوه رفتار با همسر افسرده



رفتار با همسر افسرده,شیوه های رفتار با همسر افسرده,شیوه رفتار با همسر افسرده

شیوه رفتار با همسر افسرده

 

رفتار با همسر افسرده

افسردگی یکی از رایج ترین مشکلات روانی است به صورتی که به آن سرماخوردگی روان می گویند. افسردگی یک آشفتگی خلقی است که باعث حس همیشگی اندوهگینی و از بین رفتن خوشی و علاقه می شود و بر شیوه فکر، احساس و رفتار تاثیر می گذارد. بررسی های زیادی نشان دهنده این است که همسران در پیشرفت درمان و جلوگیری از مبتلا شدن دوباره به افسردگی همسر خود نقش مهمی دارند.

شیوه رفتار با همسر افسرده

تشخیص زود هنگام افسردگی

تشخیص زود هنگام افسردگی مهم ترین کمکی است که همسرمی تواند به همسر افسرده اش کند. در صورت بروز نشانه های افسردگی در نخستین اقدام همسرتان را نزد پزشک متخصص ببرید و اگر تشخیص افسردگی بود کمک کنید دستورات متخصص در ارتباط با استفاده از دارو یا حضور در جلسات روان درمانی، را انجام دهد.

 

رفتار با همسر افسرده,شیوه های رفتار با همسر افسرده,شیوه رفتار با همسر افسرده

نحوه رفتار با همسر افسرده

 

در باره خصوصیات بیماری افسردگی را بیشتر بدانید

از جمله کارهایی که سبب برداشت نادرست از رفتار شخص بیمار و مشکلات بیشتر می شود نداشتن آگاهی صحیح در مورد افسردگی است. دریافت، نگرش، احساس، کارها و تحمل فرد از چیزهایی هستند که تحت تاثیر افسردگی قرار می گیرند.

 

بیشتر افراد افسرده در زندگی تنها به رویدادهای تلخ دقت می کنند و دیگران را در مشکلات خود مقصر می دانند. باید بدانید یکی از خصوصیات بیماری همسرتان اشکال گرفتن است ، بنابراین ناراحت نشوید. دقت کنید که همسرتان نیت اذیت کردن شما را ندارد و این رفتارها علامت بیماری او است. علامت های افسردگی در اشخاص گوناگون ، فرق دارد.

 

هنگامی که رابطه زناشویی صدمه می بیند

رابطه زناشویی از نخستین چیزهایی است که در طول بیماری افسردگی همسرمان می تواند صدمه ببیند. باورهای غلط و تفکرات غیرمعقول درمورد دیگران ازجمله نشانه های افراد افسرده است .

 

این باورها برای دیگران خیلی نامقبول است. بیشتر فرد افسرده، ساده ترین رفتارها مانند دیر جواب دادن به تلفن را به بدترین شکل ممکن برداشت می کند و آن را به معنای طردشدن، بی علاقگی همسر یا لجبازی او قلمداد می کند. شناخت این باورها به شما کمک می کند تا از همسرتان کمتر ناراحت شوید و بتوانید با حوصله بیشتری در کنار همسرتان باشید .

 

رفتار با همسر افسرده,شیوه های رفتار با همسر افسرده,بایدها و نباید های رفتار با همسر افسرده

بایدها و نباید های رفتار با همسر افسرده

 

با او جدال نکنید

افراد افسرده معمولا احساسات و برداشت های بیش از حد دارند. اگر همسرتان چیزهای اشتباه و غیرعادلانه گفت، با او بحث نکنید و به او ثابت نکنید زندگی بد نیست یا او آدم خوبی است. این نحوه برخورد می تواند سبب شود او علاقه ای به حرف زدن با شما نداشته باشد، بیشتر حس تنهایی کند و شدت افسردگی او زیاد شود. زمانی که همسر افسرده تان می گوید «هیچ کسی در این دنیا به فکر من نیست.» با این جمله به او یاد آوری کنید«خیلی تلخ است که این حس را داری، برای بهتر شدن حالت چه کاری میتوانم انجام دهم ؟»

 

او را تشویق کنید تا درمان شود

نشانه های افسردگی در همسرتان امکان دارد به قدری شدید باشد که زندگی او را با مشکل همراه کند. حتی نیاز مراجعه به متخصص را درک نکند و آن را قبول نکند و تنها فکر کند که حس های زودگذر است. بنابراین وظیفه شماست که وی را برای درمان تشویق کنید.

 

افسردگی نه فقط خود به خود خوب نمی‌شود، بلکه به تدریج کهنه‌تر و شدیدتر خواهد شد. برای این کار می‌توانید نشانه های همسرتان را با یک درمانگر در میان بگذارید، نگرانی خود را به همسرتان نشان دهید، قرار ملاقات یا تماس با روانشناس بگذارید و درمورد چیزهایی که درباره افسردگی و درمان آن می‌دانید به او توضیح دهید.

 

رفتار با همسر افسرده,شیوه های رفتار با همسر افسرده,چگونه با همسر افسرده تان رفتار کنید

چگونه با همسر افسرده تان رفتار کنید

 

به وجود یک محیط امن و پشتیبان

از یاد نبرید که همسر افسرده‌تان بیمار است و احتیاج به آرامش دارد. تغییر در سبک زندگی خیلی اهمیت دارد. تغییراتی مانند تغذیه سالم و مقوی، کاهش تنش‌ها و فشارهای روانی، برنامه ریزی برای دیدن دوستان و ترتیب دادن مهمانی، خوشگذرانی با هم، ترغیب همسر و تایید مثبت وی، تعریف از نقاط قوت و ورزش خیلی مفید هستند.

 

ورزش کردن می‌تواند مثل قرص‌های ضد افسردگی عمل نموده و شما حتی با یک پیاده روی ده دقیقه ای روزانه، می‌توانید گامهوریای بزرگی برای درمان افسردگی بردارید.

 

گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته

 

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو