با کشف جسد پاره شده یک زن جوان در میدان زادی تهران، پرونده جنایی جدیدی برای پلیس گشوده شد که باید پشت پرده ماجرا را برای همه آشکار کنند.
امروز در میدان آزادی تهران اتفاق عجیب و وحشتناکی رخ داد. کشف جسد یک زن در پلاستیک زباله همه را شوکه کرد. ساعت ۱۴ عصر دیروز سهشنبه دوم خرداد ماه، کشف جسد مثله شده در یک ساک ورزشی از سوی رفتگران شهرداری به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.
بیشتر بخوانید:
فیلم تحلیلی سوییچ پارتی چیست ؟ را ببینید!
کشف جسد پاره شده یک زن جوان در میدان زادی تهران
با اعلام این خبر، ماموران کلانتری ۱۳۵، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، متخصصان پزشکی قانونی و کارشناسان تیم تشخیص هویت به همراه قاضی امیرحسین علیمردان؛ بازپرس ویژه قتل عمد شعبه دهم دادسرای امور جنایی، راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.
تیم جنایی در محل حادثه با جسد مثله شده زن حدوداً ۲۵ سالهای داخل چندین پلاستیک زباله مواجه شدند که قربانی یک جنایت شده بود؛ گزارش پزشک صحنه نیز حکایت از آن داشت از زمان قتل زن جوان ۴ تا ۵ ساعت گذشته است.
تصاویر مرتبط با خبر کشف جسد تکه تکه شده یک زن در میدان آزادی تهران را در ادامه میبینید:
در نخستینگام ماموران تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی با دستور قاضی جنایی اقدام به انگشتنگاری روی جسد کردند تا ردپایی از قاتل این زن جوان پیدا کنند. پس از پایان تحقیقات میدانی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی نیز ماموریت یافتند تا برای شناسایی عامل این جنایت دوربینهای مداربسته اطراف میدان آزادی را هدف بازبینی قرار دهند و اقدامات اطلاعاتی را کلید بزنند.
با دستور قاضی امیرحسین علیمردان؛ بازپرس ویژه قتل عمد شعبه دهم دادسرای امور جنایی، جسد مقتوله برای معاینات دقیقتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی ادامه دارد.
بیشتر بخوانید: