بیوگرافی الهام نامی؛ عکس های الهام نامی و همسرش و گفتگوی خواندنی با الهام نامی

بیوگرافی الهام نامی؛ عکس های الهام نامی و همسرش و گفتگوی خواندنی با الهام نامی


منبع: تاپ ناز

1

1402/12/13

16:53


زندگی الهام نامی الهام نامی Elham Nami بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران و زاده 8 اردیبهشت سال 1365 است. الهام نامی تحصیل کرده رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای …

الهام نامی

زندگی الهام نامی

الهام نامی Elham Nami بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران و زاده 8 اردیبهشت سال 1365 است. الهام نامی تحصیل کرده رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. او در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر برنده جایزه بازیگری برای ایفای نقش در نمایش پرسه های موازی شد.

الهام نامی

نخستین فیلم الهام نامی

او نخستین بار در فیلم چراغ های ناتمام شروع کرد و در فیلم کار کثیف به کارگردانی خسرو معصومی ایفای نقش کرده است.

الهام نامی

همسر الهام نامی و ازدواج او

اطلاعات دقیقی در مورد ازدواج و همسر او در دست نیست.

الهام نامی

فیلم های الهان نامی

  • کار کثیف 1396
  • سمفونی نهم 1396
  • چراغ های ناتمام 1395
  • دختری با شال قرمز 1395
  • جامه دران 1393
  • تابو 1393
  • سیاووشان
  • کارد و کلوچه
  • آنلاین

سریال های الهام نامی

بخوانید : بیوگرافی مینا وحید

الهام نامی

گفتگوی خواندنی با الهام نامی

اغلب مخاطبان بیشتر شما را به واسطه بازی هایی که در سینما و تلویزیون می شناسند . آیا بازی در تئاتر هم برایتان یک دغدغه جدی است؟

در چهارده سال اخیر حضور مستمری در تئاتر به عنوان بازیگر و نویسنده داشته ام و در رشته تئاتر هم تحصیل کرده ام . برای من اولویت اصلی تئاتر است . به همین دلیل تا دو سال قبل اغلب پیشنهادات تصویری را قبول نمی کردم و شاید به دلیل حضورم در چند فیلم این سوال برای شما ایجاد شده باشد.

الهام نامی

از معدود بازیگران تئاتر و سینما و تلویزیون هستید که قابلیت ایفای نقش مراحل مختلف سنی یک کاراکتر را دارید؟

بله، من تلاش می کنم نقش های چند وجهی و متفاوت را بازی کنم. البته پیش آمده که نقش های ساده و رئالیستی هم بازی کرده باشم. همواره ترجیح می دهم با نقش کلنجار بروم و زوایای مختلفش را کشف کنم.

بوف کور از جمله رمان هایی است که محبوب و مورد توجه خیلی ها است و در عین حال به واسطه ساختار سیالش کار بسیار دشواری برای اجرا است ؟

در حدود یکسالی بود که محمد علی سجادی روی این متن کار می کرد وقراربود بر اساس نوشته اش فیلمی بسازد . در نهایت به این نتیجه رسید که متن برای اجرای صحنه مناسب تر است و موقعی که برای بازی در این کار دعوت شدم . فکر کردم که با چه کار سختی روبه رو هستیم . هنوز هم که اجرای نمایش شروع شده ، این پیچیدگی احساس می شود و خیلی دوستش دارم .

الهام نامی

آیا ایفای این نوع نقش های غیر رئالیستی و ذهنی کار دشواری نیست ؟

محمد علی سجادی در خوانشی که از متن هدایت انجام داده است ،خیلی واقعی و زمینی با آدم های گنگ و وهم آلود و پیچیده رمان بوف کور مواجه داشته است . به نوعی مابه ازای واقعی این شخصیتها را در نمایشش ارائه کرده است . برای ایفای نقش هایم در نمایش محمد علی سجادی کمک های زیادی به من انجام داد و در جلسات متعددی به طور مفصل در باره نوع نگاهش به شخصیتها و بازی هایی که از من انتظار دارد حرف زد .

الهام نامی

بعد از خواندن متن نمایش استباط خودتان از این نقش ها چگونه بود ؟

یکباری در دوران جوانی بوف کور را خوانده بودم . من به کارگردان اعتماد کردم و حرف هایش را در تمرینات عملیاتی کردم . یک جاهایی طبیعی است در برخی از کنش ها شخصیت اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد . که با بحث منطقی به جمع بندی مشترکی رسیدیم . این به روز و ملموس شدن شخصیت های نمایش توسط کارگردان به من کمک های زیادی انجام داد تا بازیم درست باشد و برای اولین بار از زن بوف کور تصویر جدید نمایشی ارائه کردم.

ویژگی جدید زن عامی و خاکستری بوف کور که برایتان دارای اهمیت بود در چه مواردی قابل بررسی است؟

در نمایش این زن می آید و از حق خودش دفاع می کند .

الهام نامی

از ایستا و مفعل بودن زن رمان بوف کور فاصله می گیرد؟

 بله، چنین اتفاقی رخ می دهد . در رمان شخصیت اصلی مدام از زنی حرف می زند که تصویر شوم وعجیب و غریبی دارد . در نمایش این زن عمل گرا می شود و از خودش دفاع می کند و خودش را بابت اکتش محق می داند .

این خصلتها در این زن امروزی ترش می کند؟

همینطور است و معاصر سازی در باره اش انجام شده است .

زن اثیری رمان بوف کور هم از شخصیتهای جذاب کار محسوب می شود؟

 در حقیقت دست نیافتنی بودنش جذابش می کند و خدایگونه بودنش نیز بر ابهتش می افزاید .

الهام نامی

آیا می توانیم زن اثیری را معادل زن فم فتال با الگوهای غربی بدانیم؟

شاید بشود چنین مصداقی را برای زن اثیری قائل شد . این شخصیت و کلاً سایر شخصیت های کار پیچیدگی و چند معنایی خاصی دارند .

دو نقشی که کارگردان به نمایش اضافه کرده و شما بازیش می کنید. چقدر در سطح و روال شخصیت های کلاسیک این کار هستند؟

 ناهید زنی است با ویژگی های رومانتیک و نگاه منطق گرایی دارد . در رمان هدایت سه زن وجود دارند که یکی خدای گونه و عجیب است  .زن دوم هم همسر نقاش است .و سومی هم زن عامی است. در تحلیلی که محمد علی سجادی در باره نوع نگاه هدایت به زن های اثرش دارد ، معتقد است نگاه هدایت رومانتیک است و تصویر زمینی و کوچه و بازاری از زن ارائه نمی کند . اما ناهید نمایش زن معمولی و عادی است که دور و بر نقاش می پلکد .

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو