وقتی که احساس گرسنگی می کنید فورا به سراغ این خوراکی ها نروید!!

وقتی که احساس گرسنگی می کنید فورا به سراغ این خوراکی ها نروید!!


1

1402/9/22

23:27


وقتی که احساس گرسنگی می کنید فورا به سراغ این خوراکی ها نروید!!

پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

شما ممکن است در اواخر صبح یا اوایل بعدازظهر، صدای غرغر شکم خود را احساس کنید که نشان دهنده نیاز به مصرف غذاست و پس از آن ممکن است نتوانید به چیزهای دیگری فکر کنید. برخلاف تصور برخی افراد، مصرف میان وعده آنقدرها هم که فکر می‌کنید بد نیست. آنها یک مورد عالی برای کاهش انرژی هستند و حتی ممکن است از پرخوری شما در وعده غذایی معمول بعدی جلوگیری کنند.

انتخاب محبوب برای میان‌وعده، آن دسته از وعده‌های غذایی رژیمی بسته‌بندی شده‌ای هستند که می‌توانیم به وفور در پمپ‌بنزین‌ها، خواربارفروشی‌ها یا فروشگاه‌ها پیدا کنیم. ما در مورد کیک، چیپس و غیره صحبت می‌کنیم، با این حال، به گفته کارشناسان تغذیه، اینها انتخاب‌های ضعیفی برای معده خالی هستند.

هدف از میان‌وعده‌ها این است که از یک وعده خوراکی کوچک برای گذراندن بقیه روزتان استفاده کنید اما میان‌وعده‌های رژیمی واقعاً مشکل گرسنگی را کاهش نمی‌دهند.

همانطور که جولی والش، متخصص تغذیه توضیح داد: مشکل برخی از چیپس‌ها این است که مواد مغذی زیاد و فیبر زیادی در آنها وجود ندارد؛ بنابراین شما چیزی دریافت نمی‌کنید که سیر شوید با این حال، این تنها دلیلی نیست که چرا میان وعده‌های رژیمی ایده بدی برای معده خالی هستند.

فریب بسته‌بندی‌هایی که این تصور را به شما می‌دهند که چیزی سالم مصرف می‌کنید را نخورید. بسته‌های میان وعده‌های رژیمی همچنان مواد غذایی فرآوری شده هستند.

خوراکی

وی خاطرنشان کرد: به علاوه، کوکی‌ها و سایر مواد غذایی از این قبیل با آرد تصفیه شده تهیه می‌شوند که با افزایش وزن، مقاومت به انسولین و التهاب روده مرتبط هستند.

هر چیزی که فرآوری شده است با افزودن مواد نگهدارنده مانند نمک، شکر و سایر مواد برای افزایش ماندگاری و افزایش طعم همراه است. اینها می‌توانند به سرعت کالری اضافه کنند، به خصوص اگر تصمیم دارید معده خود را با بسته‌های میان وعده پر کنید.

از آنجایی که اکثر این بسته‌های رژیمی به‌عنوان خوراکی‌های کوچک به بازار عرضه می‌شوند، غریزه شما ممکن است خرید بیش از یک بسته این مواد از فروشگاه باشد به هر حال، دلیل اصلی مصرف تنقلات این است که شکم غرغرو خود را سیر کنید، با این حال، حتی بدون اینکه متوجه شوید، کالری دریافتی روزانه خود را افزایش می‌دهید.

به زبان ساده، پرهیز از مصرف هر خوراکی که پردازش شده باشد بهترین راه خواهد بود و این مورد ممکن است شامل بسته‌بندی میان وعده برای خود قبل از ترک خانه برای آن روز باشد. هنگام تهیه وعده‌های غذایی در صبح، مقداری میوه و سبزیجات تازه را برش بزنید و با خود به محل کار ببرید.

به گفته الیزابت شاو، متخصص تغذیه، ممکن است در مورد اینکه آیا می‌توانید میوه‌ها را با معده خالی میل کنید یا نه در اینترنت اختلاف نظر وجود داشته باشد اما مورد نگران‌کننده‌ای نیست، اگر به‌طور کلی فرد سالمی هستید.

سایر میان وعده‌های سالم و در عین حال مغذی که می‌توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید، برش‌های خیار یا هویج با هوموس، آجیل مخلوط، کره بادام زمینی روی نان تست سبوس‌دار، تخم مرغ آب‌پز، آووکادو روی نان تست قهوه‌ای، بلغور جو دوسر یا پنیر با کراکر است.

قبل از نوشیدن قهوه با معده خالی در مورد آن فکر کنید. برای انتخاب نوشیدنی از چیزی سبک و مغذی مانند آب نارگیل یا حتی آب سبزیجات استفاده کنید. آب ساده نیز موثر است.

خوراکی

اگر هر یک از این تنقلات را از فروشگاه خریداری کردید، نکته مهم این است که برچسب را مرور کنید، به دنبال مواد افزودنی مانند مواد نگهدارنده، نمک و قند باشید و انتخاب‌های آگاهانه داشته باشید. ممکن است کمی کارآگاهی لازم باشد تا تنقلات واقعا سالم را از سایر خوراکی‌های فرآوری شده نه چندان سالم حذف کنید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه چه زمانی غربالگری لازم می باشد، اظهار داشت: فشارخون در افراد بالای 18 سالِ بدون بیماری زمینه‌ای باید حداقل سالی یکبار اندازگیری شود ولی در افرادی که بیماری هایی مانند دیابت دارند باید در هر ویزیت فشار بیمار اندازه‌گیری شود و فشارخون های کمتر یا مساوی ۱۲۰ میلی متر جیوه بر روی ۸۰ میلی متر جیوه، طبیعی درنظر گرفته می‌شود.

دکتر ضیایی افزود: در صورتی که میانگین فشارخون های فرد در چند نوبت اندازه گیری آن در مطب پزشک و منزل، بین 139 تا 130 بر 89 تا 80 باشد، بیمار در مرحله‌ی یک و اگر بین 140 تا 159 بر 90 تا 99 باشد، در مرحله‌ی دو پرفشاری خون قرار می‌گیرد که در صورت عدم درمان مناسب به سمت فشار خون های بالاتر خواهد رفت که منجر به بروز انواع بیماری های قلبی و عروقی، مغزی، چشمی، کلیوی و... می شود.

عضو هیات علمی تصریح کرد: در همه افرادی که در مرحله یک و بالاتر پرفشاری خون قرار دارند، توصیه به اصلاح سبک زندگی می‌شود که شامل انجام ورزش، کاهش وزن و نمک دریافتی و قطع سیگار می‌شود. همچنین در همه افرادی که در مرحله‌ی دو و بالاتر قرار دارند باید داروهای کاهنده فشار خون شروع شود اما برای شروع دارو در مرحله‌ی یک بر اساس بیماری های زمینه‌ای فرد تصمیم‌گیری می‌شود.

خوراکی

فلوشیپ نارسایی قلب و پیوند دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: فشار خون های خفیف ممکن است با رژیم غذایی، ورزش مناسب و اصلاح استرس ها کنترل شود ولی در صورت عدم موفقیت باید دارو مصرف شود./صد آنلاین

 

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو