راهنمای ورود و ثبت نام در سامانه جامع آزمون های سراسری+ آموزش تصویری

راهنمای ورود و ثبت نام در سامانه جامع آزمون های سراسری+ آموزش تصویری


منبع: ساعد نیوز

3

1402/8/14

23:32


سامانه جامع آزمون های سراسری برای دسترسی سریع تر و رفاه حال داوطلبان در جهت انجام هر یک از مراحل کنکور سراسری مانند ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری، انتخاب رشته کنکور و ... راه اندازی شده است. لذا، داوطلبان می توانند برای استفاده از امکانات سایت مای سنجش به نشانی my.sanjesh.org مراجعه نمایند.

سازمان سنجش کشور مجری برگزاری آزمون های سراسری گروهای آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان به منظور دسترسی راحت تر داوطلبان برای انجام امور مربوط به کنکور سراسری، سامانه مجزایی را بر روی سایت خود در نظر گرفته است تا متقاضیان بتوانند با ورود به سامانه جامع آزمون سراسری در زمان مقرر مراحل مربوط به کنکور مرتبط با رشته خود را انجام دهند.

برای ورود به سایت مای سنجش کنکور سراسری کلیک کنید.

داوطلبان می توانند برای انجام هر یک از مراحل کنکور سراسری اعم از ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه، انتخاب رشته کنکور و ... به سامانه جامع آزمون های سراسری my.sanjesh.org مراجعه کنند.

در سال های گذشته متقاضیان کنکور از طریق سایت سنجش امکان پیگیری هر یک از مراحل آزمون سراسری را داشتند؛ اما با تغییرات ایجاد شده از سال جاری داوطلبان باید به سایت مای سنجش مراجعه کنند تا بتوانند با وارد نمودن اطلاعات موردنیاز دسترسی مجزایی به صفحه سیستم جامع آزمون سراسری داشته باشند. در ادامه نحوه ورود، ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه و انتخاب رشته کنکور بر روی سایت مای سنجش توضیح داده شده است.

نحوه ورود به سیستم جامع آزمون سراسری

همانطور که متقاضیان می دانند هر ساله داوطلبانی که قصد ثبت نام در کنکور سراسری را دارند، می توانند در سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وارد شده و از جدول های سمت راست نمایش داده شده در صفحه اصلی، گزینه سراسری را انتخاب کنند، اما در سال جاری، سایت ثبت نام، انتخاب رشته، دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری در سیستم جدید جامع آزمون سراسری خواهد بود.

تمامی مراحل و فرایند کنکور سراسری از ثبت نام و کارت ورود به جلسه تا انتخاب رشته و اعلام نتایج نهایی توسط این سیستم برای داوطلبان طراحی شده است تا متقاضیان با استفاده از سایت my.sanjesh.org بتوانند خود را برای ورود به رشته و دانشگاه های با آزمون آماده کنند. کلیه اطلاعیه های مربوط به مراحل مختلف کنکور سراسری نیز از طریق سایت sanjesh.org به داوطلبان اطلاع رسانی می شود.

زمان ثبت نام کنکور سراسری در هر دو نوبت اول و دوم متفاوت است و داوطلبان می توانند برای شرکت در هر نوبت از برگزاری آزمون ابتدا نام نویسی خود را از طریق سیستم جامع آزمون سراسری انجام دهند.

نحوه ثبت نام در سایت جامع آزمون سراسری

سامانه آزمون جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org از سوی سازمان سنجش برای دسترسی راحت تر کلیه داوطلبان کنکور سراسری راه اندازی شده تا داوطلبان بتوانند با مراجعه مستقیم به این سامانه نتایج اولیه هر نوبت از کنکور، انتخاب رشته و نتایج نهایی کنکور سراسری خود را مشاهده نمایند.

در واقع سامانه جامع آزمون سراسری قسمتی از سایت سنجش می باشد و متقاضیان می توانند علاوه بر ورود مستقیم به این سامانه از طریق وارد کردن آدرس my.sanjesh.org در مرورگر خود، به سایت سنجش مراجعه کرده و با ورود به بخش کنکور سراسری و انتخاب هر یک از مراحل کنکور مانند کارت، انتخاب رشته، نتایج و ... به سامانه جامع آزمون سراسری منتقل شوند.

البته برای ورود به سامانه جامع آزمون سراسری my.sanjesh.org لازم است داوطلبان در این سامانه ثبت نام نمایند تا اجازه ورود به این سامانه الکترونیکی را داشته باشند. از این رو متقاضیان جهت اطلاع رسانی بیشتر راهنمای تصویری ثبت نام در سایت جامع آزمون سراسری در ادامه مقاله توضیح داده شده است.

در ابتدا در صورتی که داوطلبان در سایت جامع آزمون سراسری هنوز ثبت نام نکرده اند باید بر روی گزینه "ثبت نام کنید" کلیک نمایند تا به صفحه جدیدی برای تکمیل فرم ثبت نام منتقل شوند.

 ثبت نام در سایت جامع آزمون سراسری

  • سپس با ورود به صفحه عضویت در سامانه جامع آزمون سراسری لازم است متقاضیان اطلاعات درخواست شده مانند نام، نام خانوادگی، ملیت، کد ملی، شماره همراه، رمز عبور مورد نظر خود را وارد نمایند و بر روی گزینه عضویت کلیک کنند تا به عنوان عضوی از این سامانه شناخته شوند.

 ثبت نام در سایت جامع آزمون سراسری

  • با توجه به اینکه کنکور سراسری در دو نوبت اردیبهشت و تیر ماه برگزار می شود؛ لازم است داوطلبان در دو بازه زمانی متفاوت آبان و نیز فروردین ماه برای ثبت نام در دو نوبت کنکور سراسری اقدام نمایند.

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه کنکور در سیستم جامع آزمون سراسری

طبق آخرین اطلاعیه از سوی سازمان سنجش قرار بر این بود که تمامی داوطلبان به منظور ثبت نام در کنکور سراسری، ثبت نام خود را در سیستم جامع آزمون سراسری انجام دهند. این سامانه دارای صفحه اختصاصی است. داوطلبان می بایست برای ثبت نام در این سامانه، بر اساس یک شماره تلفن همراه منحصر به فرد، اطلاعات خود را ثبت کنند و رمز عبور 6 رقمی خود را تعریف نمایند، اطلاعات هر مرحله ثبت نام و ویرایش برای هر داوطلب به شماره همراه اعلام شده، ارسال می‌شود و باید تلفن فعال و منحصر به یک داوطلب باشد.

اما ثبت نام کنکور سراسری سال جاری همانند سال های اخیر به صورت اینترنتی و توسط سایت سنجش به نشانی sanjesh.org انجام می گیرد. به محض انتشار هر گونه اطلاعیه و اعمال تغییرات در روند ثبت نام کنکور سراسری یا راه اندازی سیستم جامع آزمون سراسری توسط سازمان سنجش این مقاله بروزرسانی می شود. داوطلبان پس از مطالعه دفترچه ثبت نام کنکور و انتخاب گروه آزمایشی امتحانی مورد نظر خود، می توانند به سایت sanjesh.org مراجعه کرده و فرم ثبت نام این آزمون را تکمیل نمایند.

سازمان سنجش به منظور تامین هزینه های برگزاری آزمون سراسری، مبلغی تحت عنوان هزینه ثبت نام کنکور سراسری از داوطلبان دریافت می کند. بنابراین افراد متقاضی ثبت نام می بایست ابتدا هزینه مذکور را از طریق یکی از کارت های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نموده و پس از آن اطلاعات ثبت نامی خود را وارد نمایند.

مراحل دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری

  • ورود به سایت سنجش به نشانی my.sanjesh.org

  • وارد کردن رمز عبور و کد ملی هنگام ثبت نام

  • ویرایش و تایید اطلاعات خواسته شده

  • مطالعه اطلاعات روی کارت و دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری 1403

راهنمای تصویری نحوه دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم کنکور سراسری 1403

داوطلبان برای دریافت کارت ورود به جلسه خود، می بایست ابتدا از طریق گوگل وارد سایت آزمون های سازمان سنجش به نشانی my.sanjesh.org شده و در صفحه جدید باز شده کد ملی و رمز عبوری که زمان ثبت نام دریافت کرده اند، ارائه کنند.

 نحوه دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم کنکور سراسری

  • داوطلبان پس از ورود به پورتال کاربری خود، می توانند اطلاعات ثبت نامی را مشاهده کرده و پس از تایید اطلاعات، کارت ورود به جلسه کنکور سراسری 1403 را دریافت نمایند.

 نحوه دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم کنکور سراسری

  • در نهایت پس از تایید اطلاعات خواسته شده، کارت ورود به جلسه کنکور سراسری مانند تصویر زیر برای داوطلبان منتشر می شود.

 نحوه دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم کنکور سراسری

  • شرکت کنندگان کنکور توجه نمایند که ثبت نام مرحله مهمی است و افرادی که مشمول سوابق تحصیلی هستند می بایست کد سوابق را در مراحل ثبت نام وارد نمایند تا سوابق ایشان در آزمون اعمال گردد. به همین منظور مطالعه مقاله زیر را پیشنهاد می دهیم.

انتخاب رشته سیستم جامع آزمون سراسری

کنکور سراسری در سال جاری در دو نوبت اردیبهشت و تیر ماه برگزار می شود. لذا به محض انتشار نتایج اولیه نوبت اردیبهشت ماه داوطلبان می توانند از نتایج خود اطلاعات لازم را کسب کنند و طبق آن به برنامه ریزی جدید برای مطالعه منابع بپردازند. سپس با برگزاری نوبت دوم کنکور نیز بر اساس اطلاع رسانی سازمان سنجش کارنامه اولیه نوبت تیر ماه بر روی سایت مای سنجش یا به عبارتی بر روی سامانه آزمون جامع کنکور سراسری منتشر می شود.

به همین منظور متقاضیانی که در کنکور تیرماه شرکت کرده اند می توانند برای اطلاع از نتایج کنکور سراسری خود به آدرس سایت مای سنجش به نشانی my.sanjesh.org وارد شوند و با وارد نمودن اطلاعات موردنیاز مانند کد ملی و رمز عبور خود، نتایج آزمون اختصاصی و نیز نمره اعمال شده بر اساس سوابق تحصیلی را مشاهده نمایند.

با مشاهده و بررسی اطلاعات ارائه شده برای هر داوطلب مشخص می شود که متقاضی کنکور آیا مجاز به انتخاب رشته شده است و یا خیر؟ تفاوتی که کنکور سال جاری نسبت به آزمون های گذشته سازمان سنجش دارد این است که در کنکور داوطلبان در یک آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی خود شرکت کرده اند و تاثیر دروس عمومی و معدل سال دوازدهم به صورت سوابق تحصیلی اعمال می گردد.

از این رو برای تعیین مجاز و یا عدم مجاز بودن هر داوطلب برای انجام مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری هر دو نمره آزمون اختصاصی و نمره سوابق تحصیلی در نظر گرفته می شود. لذا داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته کنکور تیر ماه شده اند می بایست به سایت سنجش مراجعه کرده و با انتخاب گزینه انتخاب رشته کنکور سراسری نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام نمایند.

البته برای راحتی داوطلبان کنکور سازمان سنجش سامانه ای مجزا با عنوان سامانه جامع آزمون سراسری برای مشاهده نتایج کنکور و نیز انتخاب رشته کنکور سراسری در نظر گرفته است. لذا متقاضیان می توانند جهت تکمیل فرم انتخاب رشته کنکور سراسری خود به سایت مای سنجش my.sanjesh.org مراجعه کنند و کد رشته محل های مورد علاقه خود را در این فرم اینترنتی وارد نمایند.

اعلام نتایج در سایت مای سنجش

پس از برگزاری کنکور سراسری نتایج این آزمون در قالب کارنامه ای در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. کنکور سال جاری در دو نوبت اردیبهشت و تیر ماه برگزار می شود و پس از بررسی پاسخنامه های متقاضیان لینک دریافت کارنامه اولیه کنکور سراسری برای این افراد بر روی سایت my.sanjesh.org فعال می شود.

در سال های گذشته اعلام نتایج کنکور سراسری بر روی سایت سنجش امکان پذیر بود، اما بر اساس تغییرات ایجاد شده داوطلبان آزمون سراسری در سال جاری می بایست به آدرس سایت مای سنجش my.sanjesh.org مراجعه کنند تا از نتایج اولیه اعلام شده اطلاعات لازم را کسب نمایند.

به منظور مشاهده نتایج در سایت مای سنجش لازم است داوطلبان به سامانه اینترنتی اعلام شده مراجعه نمایند و با درج اطلاعات خواسته شده به نتایج اولیه نوبت دوم کنکور سراسری دسترسی داشته باشند تا بتوانند از مجاز و یا عدم مجاز بودن خود برای تکمیل فرم انتخاب رشته مطلع شوند.

مراحل اعلام نتایج در سایت مای سنجش

  • ورود به سایت سنجش sanjesh.org

  • انتخاب بخش آزمون سراسری و ورود به اطلاعیه های آزمون سراسری

  • انتخاب گزینه مشاهده و پرینت کارنامه اولیه آزمون سراسری

  • ورود به سیستم جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org

راهنمای تصویری اعلام نتایج در سایت مای سنجش

داوطلبان برای مشاهده نتایج نوبت دوم کنکور سراسری به صورت مستقیم می بایست به سایت جامع آزمون سراسری my.sanjesh.org مراجعه کنند و با وارد کردن اطلاعات خواست شده امکان ورود به این سامانه را داشته باشند. یا از طریق سایت سنجش sanjesh.org به سامانه اینترنتی مذکور وارد شوند.

اعلام نتایج در سایت مای سنجش

  • متقاضیان برای مشاهده نتایج از طریق سایت سنجش می توانند از طریق ورود به بخش کنکور سراسری سایت سنجش در قسمت اطلاعیه های آزمون گزینه مشاهده و پرینت کارنامه اولیه آزمون سراسری را انتخاب کنند.

اعلام نتایج در سایت مای سنجش

  • در نهایت با انتخاب گزینه مشاهده و پرینت کارنامه اولیه کنکور داوطلبان به صفحه سامانه جامع آزمون سراسری منتقل می شوند و می توانند با وارد کردن کد ملی و رمز عبور خود به این سامانه دسترسی داشته باشند. البته برای ورود به این سامانه لازم است داوطلبان مراحل ثبت نام خود را تکمیل کرده باشند تا با دریافت رمز عبور امکان ورود به این سامانه را داشته باشند.

اعلام نتایج در سایت مای سنجش

  • متقاضیان کنکور سراسری نوبت دوم هر گروه آزمایشی می توانند بعد از ورود به سامانه آزمون جامع کنکور سراسری بر روی گزینه کارنامه علمی اولیه کنکور کلیک کنند تا نتایج نمره آزمون اختصاصی و نیز نمره سوابق تحصیلی خود را مشاهده کنند.

اعلام نتایج در سایت مای سنجش

  • با دریافت کارنامه اولیه کنکور سراسری نوبت دوم داوطلبان می توانند اطلاعات فردی و تحصیلی خود را در قسمت بالای کارنامه مشاهده نمایند و سپس نمره مربوط به آزمون اختصاصی و سوابق تحصیلی را بررسی و از مجاز بودن خود برای تکمیل فرم انتخاب رشته اطلاعات موردنیاز را کسب نمایند.

اعلام نتایج در سایت مای سنجش

  • سازمان سنجش سیستم انتخاب اعمال نمره در کنکور سراسری را برای داوطلبان قرار داده تا از این طریق بتوانند در خصوص اینکه نمرات کدام نوبت برای قبولی در کنکور لحاظ شود، تصمیم گیری نمایند.

رمز عبور و نام کاربری سیستم جامع آزمون سراسری و فراموشی آن ها

همان طور که گفته شد ثبت نام کنکور سراسری همانند سال های اخیر به صورت اینترنتی و توسط سایت سنجش به نشانی sanjesh.org انجام می گیرد، اما در صورتی که سیستم جامع آزمون سراسری از سوی سازمان سنجش راه اندازی شد، داوطلبان می توانند از راه های زیر برای بازیابی نام کاربری و رمز عبور اقدام نمایند.

هنگامی که داوطلبان در سامانه عضو شوند، یک کد 6 رقمی دریافت می‌کنند. این کد به شماره موبایل اختصاصی هر داوطلب ارسال می‌شود. این گوشی همراه باید حداقل تا پایان برگزاری کامل آزمون، روشن و قابل دسترس باشد.

این کد 6 رقمی، به عنوان رمز عبور داوطلبان خواهد بود و در صورت فراموشی آن، متقاضیان می توانند با شماره پاسخگویی سنجش با شماره 42163 (021) در ساعات کاری از بین 8:00 الی 12:45 دقیقه تماس گرفته و نام کاربری و رمز عبور خود را با اعلام کد ملی، دریافت نمایند.

یکی دیگر از راه هایی که داوطلبان می توانند از طریق آن، نام کاربری و رمز عبوری را که فراموش کرده اند دریافت نمایند، ورود به سیستم مجازی پاسخگویی سازمان سنجش به نشانی request.sanjesh.org و عضویت در آن، آزمون کنکور سراسری را انتخاب نمایند و کد پیگیری 16 رقمی ثبت نام خود را دریافت نمایند.

اطلاعات هویتی داوطلب با سیستم ثبت‌ احوال مطابقت داده می‌شود. اگر مغایرتی برای مثال در نمرات سوابق تحصیلی افراد وجود داشته باشد، می‌ توانند برای رفع آن اقدام کنند و داوطلبان تا 5 بار امکان ویرایش اطلاعات خود را در زمان ثبت نام دارا هستند.

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو