این 2عامل نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی دارد

44

1400/1/28

14:38


کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد.

این 2عامل نقشی مهمی در مقابله با بیماری‌های تنفسی دارد

به گزارش بهداشت نیوز، پریوش بهادری در گفت‌وگو با مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: کمبود دریافت مواد غذایی و همچنین کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

بهادری تصریح کرد: به منظور مقابله با ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی‌ها (به جز سبزی‌های نشاسته‌ای) و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می‌شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: مادران باردار و سالمندان، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف می‌کنند، مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای مقابله با بیماری‌های تنفسی هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

بهادری همچنین گفت: از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود و مصرف پیاز خام به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های مفید و نیز ویتامین C همراه با غذا توصیه می‌شود.

وی تأکید کرد: برای مقابله با بیماری کرونا از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: در طول دوران بیماری از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم‌مرغ حائز اهمیت است.

بهادری بیان کرد: کمبود ریزمغذی‌هایی مثل آهن و روی‌هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و از منابع غذایی این ۲ ریزمغذی شامل گروه غذایی گوشت‌ها و تخم‌مرغ و گروه غذایی حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.

وی بیان کرد: برای مقابله با بیماری کرونا، روزانه از منابع غذایی ویتامین‌های گروه B مانند انواع سبزی‌های برگ سبز و میوه‌ها، شیر و لبنیات، غلات سبوس‌دار، جهت ارتقای سیستم ایمنی بدن استفاده شود.

بهادری سسگفت: از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده (مثل تخم‌مرغ عسلی و نیمرو، کباب‌هایی که مغزپخت نشده‌اند) خودداری شود و در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب‌لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذی‌ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در مقابله با ابتلا به بیماری‌ها ازجمله ویروس کرونا دارد.

مطالب مشابه


نظرات


تصویری


ویدئو